Ne demek?

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, henüz ziyade sağlam hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her ahit izlem fail bir firmayız.

Evlerde, meseleyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve amelî halde yangın alanlarını terk etmesi muhtevain kullanılmakta olan önemli kuruluşlar arasındadır.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile dâhilen hariçya doğruca açılmaktadır.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanoğluın emin ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi katkısızlanır. Yapılan araştırmalar, yangın kellelangıcından itibaren geçen 3 dakikalık müddet içre vaka yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Gine sadece 6 dakikalık kısa bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklehandan yangın olumsuzluklarıyla dokumaların bâtınindeki merdivenler kullanılamaz bir hal alır. Böylelikle strüktürlardan çıkış imkânsız olur. En uz dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Can kaybının en aza indirilmesi evet da ağız ağıza engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı Yangın Merdiveni Kapısı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

You yaşama email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya yegâne katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları muvafık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca normal olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların palas boşaltma olmalarını esenlar.

Dunda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini uygun görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler boşluk önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sadık bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin yer simultane insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. üste bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mâni olabilir.

Report this wiki page